Ministrul Lucian Bode s-a vindecat de COVID-19: Virusul e tare parșiv

0
74
sursa foto: Guvernul Romaniei

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, anunță, miercuri dimineața, că s-a vindecat de COVID-19.

”Vă spun cu bucurie că am încheiat perioada de izolare și am trecut cu bine peste boală”, a scris ministrul pe contul său de Facebook.

Bode arată că virusul este ”tare parșiv”, iar respectarea regulilor este singura soluție pentru a preveni boala.
”Cadrele medicale cu care am ținut legătura au fost de un real ajutor și le mulțumesc din suflet! Lor și tuturor celor care de peste 8 luni de zile luptă să aibă grijă de noi. Însă și medicii sunt oameni la rândul lor, cu puteri finite și familii care îi așteaptă acasă, așa că e de datoria noastră și spre binele nostru să purtăm mască, să păstrăm distanțarea fizică și să respectăm regulile în vigoare. Deși eu am făcut-o, virusul nu m-a ocolit. Semn că e tare parșiv. Dar respectarea regulilor e singura soluție pe care o avem acum pentru a preveni boala”, se arată în postare.

Ministrul se întoarce la ministerul pe care îl conduce

De asemenea, Bode a anunțat că de azi se întoarce fizic la ministerul pe care îl conduce.
În plus, el spune că perioada de izolare l-a făcut să se gândească mai mult la pandemie și la situația în care ne aflăm.
”De azi las munca de acasă și mă întorc fizic la minister. După luni întregi în care am fost foarte activ, mi-a fost greu să mă acomodez cu noua realitate. Dar a fost o experiență nouă, iar colegii de la minister și toate resursele tehnologice pe care le avem astăzi la îndemână au făcut adaptarea mai ușoară.
Zilele petrecute în izolare mi-au oferit timp să mă gândesc mai mult la pandemie și la situația în care ne aflăm. M-am gândit la toți cei care au pierdut lupta cu boala, la cei care au trecut sau trec prin situații dificile. Sper ca bunul Dumnezeu să-i aibă în pază. Am încredere că vom trece cu bine peste această grea încercare.
Vă mulțumesc pentru mesajele transmise și pentru că mi-ați fost alături!”, a mai notat Lucian Bode.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.