Ministrul Turismului, după apariţia imaginilor de la târgul de turism din New York: Nu sunt mulţumit de modul în care am fost reprezentaţi

Ministrul Antreprenoriatului şi Turismului, Constantin Daniel Cadariu a declarat, duminică, într-o intervenţie la Realitatea Plus, despre imaginile participării României la Târgul de Turism de la New York, că nu este mulţumit de modul în care a fost reprezentată ţara noastră însă s-a făcut la solicitarea reprezentanţilor din turism, iar din cei cinci expozanţi care s-au arătat dornici să participe, patru nu au mai vrut să participe. ”Deci, practic, România a făcut un efort doar pentru un singur expozant”, a mai spus Cadariu, arătând că va avea o discuţie cu cei din turism, marţi, pe această temă.

„Nu sunt multumit de modul in care am fost reprezentati la acel targ. Participarea s-a facut la solicitarea reprezentantilor din Turism. Din cei 5 expozanti care s-au aratati interesati, 4 nu au mai vrut sa participe. Practic, Romania a facut un efort doar pentru un expozant. (…)

Din informatiile mele, standul a fost pus la dispozitie de organizator. (…)

Eu nu sunt la televizor acum, nu pot sa vad imaginile. Din cate stiu, au fost prezentate si brosuri, si imagini.

Toate standurile si toate tarile participante au avut la dispozitie aceeasi metoda de prezentare care pe mine nu m-a multumit. Ca minister, am asigurat participarea prin achitarea taxei si a chiriei. Era de datoria expozantilor sa asigure participarea in conditi demne (…)”, a afirmat ministrul, potrivit realitatea.net.

Ministrul sustine ca situatia va fi analizata intr-o sedinta care va avea loc saptamana viitoare.

„Am dispus pentru saptamana viitoare ca impreuna cu reprezentantii industrie trusimului sa facem o analiza pe subiect. Va reamintesc faptul ca, printr-un ordinul de ministru am propus constituirea unui consiliu de brand al turismului national, ocazie cu care am cedat partea de proimovare celor din industria turismului (…) . Marti dimineata vom avea o analiza pe efectele, pozitive, spre eu, privind rezultatele (participarii la Targul de Turism de la New York – n.r.)”, a mai spus ministrul Turismului.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati