Misterul demolării panourilor electorale din Buftea. Cum a rămas USR-ul fără două reclame

0

Cele două panouri electorale care îl promovau pe Bogdan Tobă, candidatul USR la Consiliul Local Buftea, au dispărut literalmente peste noapte, cu tot cu suporţii din metal pe care erau expuse. Într-o postare pe Facebook, Tobă a dat vina pe „mafia din Buftea” şi pe disperarea actualului primar și a actualei administrații de a-şi reduce Opoziţia la tăcere. În schimb, într-un răspuns oficial pentru Buletin de Bucureşti, Primăria spune că nu are nimic de a face cu eliminarea panourilor.

Două panouri publicitare din oraşul Buftea, județul Ilfov, pentru care USR a plătit ca să îşi expună reclama electorală au dispărut în mod misterios, peste noapte. Unul era montat stângaci, și „mușca” din trotuar, celălalt era într-un spaţiu verde.

Vreme de câţiva ani, nimeni nu a avut nicio problemă cu ele să le îndepărteze. Până acum. Candidatul USR a cărui reclamă trona pe aceste panouri a făcut imediat legătura politică.

Buletin de Bucureşti a cerut un punct de vedere primarului Gheorghe Pistol (PNL) cu privire la situația semnalată. Edilul a solicitat reporterilor BdB să se adreseze în scris Primăriei Buftea și a transmis totodată că „orice acuzaţie nefondată va produce efecte”.

Am întrebat astfel la secretariatul instituției dacă vreo Direcţie din subordinea sa a avut de-a face cu această acţiune. La scurt timp, oficialii au negat orice implicare şi, implicit, acuzaţiile candidatului din Opoziţie.

Candidatul vizat a spus că aşteaptă şi un punct de vedere oficial al firmei care are în administrare panourile publicitare, înainte de a se gândi la un demers în justiţie. Rămâne, totuşi, la convingerea că este un atac cu substrat politic. Mai ales că despre unul dintre panouri nici măcar nu se poate spune că îngreuna circulaţia.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Exit mobile version