Mobilierul stradal de pe Șoseaua Berceni a fost vandalizat. Primarul promite pedepsirea vandalilor – VIDEO

0

Mobilierul stradal de pe Șoseaua Berceni a fost vandalizat noaptea trecută, a anunțat Daniel Băluță, primarul Sectorului 4, pe pagina de Facebook. În acest context, el spune că a luat decizia ca în tot sectorul să fie montate camere de luat vederi.

Edilul promite că făptașii vor fi identificați: ”în zonă avem montate camere de luat vederi, iar Poliția a intrat deja în posesia imaginilor.”

Primarul Băluță menționează că este vorba despre o bătaie de joc ”atât la adresa muncitorilor care au stat în genunchi și s-au chinuit să aducă mobilierul stradal la starea lui inițială, cât mai ales la adresa banului public și la lucrurile frumoase care se realizează în sectorul nostru.”

El spune că angajații de la salubritate au stat două ore și jumătate să curețe mâzgălelile de pe băncile, coșurile de gunoi și stâlpii de iluminat din fața Spitalului Bagdasar-Arseni.

”Nu voi tolera așa ceva niciodată, așa că am luat decizia ca în tot Sectorul 4 să montăm camere de luat vederi. Așa vom afla cine sunt aceia care fac rău comunității noastre.”, a conchis primarul.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Exit mobile version