MONOLOG viral. Robi din Las Fierbinți a transmis un mesaj în lacrimi, de Crăciun: „Voi nu vedeţi cât de săraci suntem? De ce să fim şi răi?” VIDEO

Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, Robi, polițistul din „Las Fierbinți”, a transmis un mesaj care a devenit la scurt timp viral pe rețelele de socializare. Acesta a vorbit despre semnificația Crăciunului, însă într-un stil fără precedent, stârnind un val de reacții.

În episodul sepcial din „Las Fierbinți”, care a fost difuzat de Pro Tv de Crăciun, Robi, polițistul a transmis un mesaj fără precedent. Mai exact, acesta a vorbit despre perioade Crăciunului, dar și despre semnificația sărbătorii, dar și despre atitudinea anumitor persoane care l-a făcut să răbufnează, potrivit stirileprotv.ro.

”Voi nu vedeţi cât de săraci suntem? De ce să fim şi răi?”

Actorul susține că deși Crăciunul este o sărbătoare a bunătății, mulți oameni nici măcar nu se gândesc la acest lucru.

„Voi nu vedeţi cât de săraci suntem? De ce să fim şi răi? De ce? Ce înseamnă Crăciun? Să fii mai bun, nu? Da’ voi nu sunteţi deloc aşa unul cu altul! Vă zic sincer! Mă doare sufletul când spun asta! Voi sunteţi familia mea, şi eu în fiecare zi aud num’ d’astea: că cutare m-a scuipat, că cutare m-a bătut, că cutare mi-a făcut! M-am săturat!

Voi credeţi că mie nu-mi ajunge? Vreau şi eu, măcar o dată, să veniţi la mine cu o reclamaţie că, nu ştiu, cutare mi-a dat o floare! Că cutare s-a uitat frumos la mine! Că cutare mi-a zis o vorbă bună! Măcar odată pe an! Să vă văd şi eu că vă bucuraţi de ceva!”, a transmis acesta, la Pro Tv.

Totodată, polițistul din ”Las Fierbinți” a adăugat că vede suflete ”negre” de supărare, însă Crăciunul este o singură zi, care merită un simplu efort din partea tuturor.

 

 

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati