Nelu Tătaru: Susținem ca personalul din spitale să fie renumerat după aceeași grilă de salarizare și anul viitor

0
105

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, spune că susține ca anul viitor întregul personal din spitalele publice să fie remunerat după aceeași grilă de salarizare.

„Dorim să facem ordine în sistem și să avem o echitate a salariilor pentru toate categoriile de personal. Susținem că anul viitor întregul personal din spitalele publice să fie remunerat după aceeași grilă de salarizare. Am finalizat studiul de impact pentru repararea acestei nedreptăți, pe care îl înaintăm către instituțiile abilitate”, a declarat Nelu Tătaru, ministrul Sănătății, citat într-un comunicat de presă, potrivit Ziare.com.

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, și secretarul de stat Dragoș Garofil au avut, joi, o discuție cu reprezentanții Uniunii Naționale a Sindicatelor TESA din Sănătate.

Potrivit sursei citate, ministrul a menționat reprezentanților sindicaliștilor care reprezintă personalul tehnic, administrativ și economic din sistemul sanitar că înțelege nemulțumirile privind inechitățile produse de legea salarizării unice adoptată în anul 2017 și a asigurat că echipa Ministerului Sănătății susține asigurarea echilibrării în sistemului sanitar.

„Reprezentanții Guvernului României au subliniat faptul că dialogul social reprezintă o prioritate pentru echipa MS”, se mai arată în comunicat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.