NEWS ALERT Călătorii dintr-un autobuz din București, atacați cu un cuțit. Au intervenit trupele antitero

Un bărbat înarmat cu un cuţit a ameninţat şi a încercat să ia ostatici mai mulţi călători într-un autobuz în Capitală.

Un cetățean român în vârstă de 47 de ani a atacat, vineri, cu un cuțit, călătorii dintr-un autobuz al liniei 117 care circula pe o rută din Sectorul 5 al Capitalei.

Poliția Capitalei a anunțat că incidentul a avut loc în jurul orei 12.00, într-un autobuz care circula pe raza sectorului 5. Acesta ar fi arătat un cuțit, „fără a amenința vreun călător anume”.

Agresorul a fost imobilizat de un echipaj al Secției 18 Poliție și de o echipă a Serviciului Român de Informații, potrivit RomaniaTV.

Bărbatul, scos pe geamul autobuzutul, a fost încătușat și dus la Secția Regională de Poliție Transporturi.

„Astăzi, în jurul orei 12.00, într-un autobuz ce se afla în circulație în sectorul 5, un bărbat a afișat, la vedere, un cuțit, fără a amenința  vreun călător anume.O persoană a apelat prin sistemul 112 și a sesizat situația. L-a fata locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 18 Poliție, dar și un echipaj al Serviciului Roman de Informații. Bărbatul, cetățean român, de 47 de ani, a fost imobilizat și condus la sediul subunității de poliție.Urmează a fi dispuse măsuri legale”, anunță Poliția Capitalei.

 

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati