Continuarea proiectului Prelungirea Ghencea, vot POZITIV în CGMB. N. Dan: „PSD a înţeles că interesul bucureştenilor trebuie să primeze”

Consiliul General al Capitalei a aprobat în şedinţa de marţi patru hotărâri care vizează declanşarea procedurilor de expropriere în vederea unor investiţii, inclusiv cea din Prelungirea Ghencea sau realizarea unui drum de acces în Cartierul Henri Coandă.

”În şedinţa Consiliului General al Municipiului Bucureşti de astăzi 8 martie, USR a susţinut suplimentarea ordinii de zi, prin propunerea consilierului general Andrei Rigu, cu proiecte importante pentru dezvoltarea Bucureştiului”, scrie USR București într-o postare pe Facebook.

Proiectele adoptate sunt:

• Penetraţie Prelungirea Ghencea – Domneşti şi Supralărgire Bulevardul Ghencea între str. Braşov şi Terminal Tramvai 41

• Drum de acces în Cartier Henri Coandă prin Str. Biharia

• Străpungere B-dul Nicolae Grigorescu – Splai Dudescu – intersecţie Calea Vitan Bârzeşti

• Modernizare sistem rutier şi linii de tramvai – reabilitare unică Bulevardul Aerogării, între şos. Bucureşti-Ploieşti şi str. Alexandru Şerbănescu (linie tramvai 5)

Proiectele de Hotărâre au trecut la vot în Consiliul General cu largă majoritate, mai afirmă USR.

Nicușor Dan: „PSD a înţeles în sfârşit că interesul bucureştenilor trebuie să primeze”

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a salutat adoptarea celor patru proiecte, respinse în trei şedinţe anterioare din cauză că nu întruniseră majoritatea necesară de două treimi.

„PSD a înţeles în sfârşit că interesul bucureştenilor trebuie să primeze în faţa interesul de partid. Au fost votate în şedinţa extraordinară a CGMB cele 4 proiecte privitoare la exproprieri (inclusiv cel din Prelungirea Ghencea) care picaseră în precedentele trei şedinţe”, a scris edilul general, pe Facebook.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati