NEWS ALERT Florin Cîțu este noul președinte PNL: Nu mă surprinde alegerea dumneavoastră!

Premierul Florin Cîțu este noul președinte al Partidului Național Liberal, potrivit rezultatului votului de la Congresul PNL de la Romexpo. Aproximativ 5.000 de liberali ales și-au sâmbătă noul lider.

”Nu mă surprinde alegerea dumneavoastră!”, a declarat noul lider PNL la aflarea rezultatului. ”De astăzi, suntem un partid unit şi vom folosi toate resursele împotriva adversarului nostrul, PSD”, a mai spus Florin Cîțu.

Florin Cîțu a câștigat șefia partidului în fața lui Ludovic Orban. Premierul a primit 2.878 de voturi, în timp de Orban a strâns 1.898.

Peste 5.000 de liberali din toată țara, reuniți la Romexpo în ceea ce Orban a denumit ca fiind „un festival al democrației”, au decis cine este președintele PNL de acum înainte.

Atmosfera a fost una de stadion pe toată durata discursurilor, iar Ludovic Orban a intervenit de două ori pentru a-și calma echipa. Tensiunile nu s-au oprit nici la momentul votului.

La eveniment a fost și președintele Klaus Iohannis, care a intrat în sală flancat de Ludovic Orban și Florin Cîțu. De la tribuna Congresului PNL, Iohannis a susținut că nu există niciun motiv ca premierul Florin Cîțu să-și dea demisia. Discursul președintelui a fost întrerupt în repetate rânduri de susținătorii lui Ludovic Orban, care i-au scandat numele favoritului lor.

 

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati