NEWS ALERT Primăria Sectorului 4 începe lucrările de refacere a Planșeului Unirii, dar primarul general anunță demontarea gardurilor ilegale

Primăria Sectorului 4 a început lucrările de refacere a Planșeului Unirii și a montat garduri în zona Parcului Unirii, a declarat primarul Daniel Băluță luni. În replică primarul general Nicușor Dan a anunțat că gardurile vor fi demontate deoarece sunt ilegale și că va participa alături de Poliția Locală București la această acțiune. 

UPDATE 11.40 Primarul Sectorului 4, Daniel Băluță (PSD), a anunțat, într-o conferință de presă, că Sectorul 3, unde primar este Robert Negoiță, a emis autorizația de construire în regim de urgență. Băluță susține că întreaga zonă nu aparține Primăriei Municipiului București, ci Ministerului Mediului prin Apele Române, iar cea mai mare parte a terenului este preponderent în Sectorul 3 și nesimnificativ în Sectorul 4.

Primarul General al Capitalei, Nicușor Dan, participă la ora 12:30 la acțiunea Poliției Locale a Municipiului București de demontare a gardurilor amplasate ilegal de Primăria Sectorului 4 în zona Parcului Unirii, a anunțat municipalitatea.

Știrea inițială

Primăria Sectorului 4 a început lucrările de refacere a Planșeului Unirii și a montat garduri în zona Parcului Unirii.

„Punem în siguranță centrul Capitalei! De la ora 00.00, am început lucrările de refacere din temelii a Planșeului Unirii, placa de beton veche de aproape 100 de ani, analizată de experți și declarată un pericol public. Lucrările se derulează într-un spațiu deja securizat și NU VOR AFECTA circulația rutieră sau pietonală!

Dincolo de orice discuție, siguranța oamenilor este și va rămâne prioritatea numărul 1 pentru noi, cei din Sectorul 4!

Mulțumesc tuturor instituțiilor statului român care au înțeles pericolul cu care ne confruntăm și au colaborat cu noi, pentru a fi azi în măsură să începem lucrările”, a declarat primarul Daniel Băluță într-o postare pe Facebook.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati