News ALERT/ VIDEO Bătrână atacată în scara unui bloc din Capitală; Momentul atacului a fost filmat: s-a acționat premeditat și în grup

O femeie de 65 de ani a fost atacată azi, 9 martie, în scara unui bloc din București, în zona Frigocom din sectorul 6, în încercarea de a fi tâlhărită, de către doi indivizi.Un individ statea de pază la intrarea în scară iar celălalt a acționat.

În primul video, obținut în exclusivitate de newsbucuresti.ro, se observă cum individul care a intrat în scară după bătrână, încercă sa-i deschidă ghiozdanul dar este surprins de bătrână.

În al doilea clip video se vede foarte clar cum bătrâna era urmărită încă din stradă de doi indivizi, iar în momentul în care a intrat în scară, unul a rămas de pază la intrare iar celălalt a intrat după bătrână.

Conform surselor noastre, după ce bătrâna a observat că cineva încercă să-i umble în ghiozdan, la intrarea în lift s-a întors iar individul i-ar fi spus că: ”Esti a dracu…m-ai prins…nu mai urc cu tine în lift ca ești prea a dracu!”.

Tot din imagini se vede că tâlharului se face că vorbește la telefon și iese din scară unde-l așteptat celălalt individ.

Conform acelorași surse, bătrâna speriată nu a făcut nicio sesizare la poliție, acesta fiind ”mulțumită” că a scăpat fără să-i fie furat nimic.

 

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati