NHL: Tampa Bay Lightning, la a doua victorie consecutivă în semifinala Conferinţei de Est

0

Tampa Bay Lightning, câştigătoarea ultimelor două Cupe Stanley, s-a impus cu 2-1 în derby-ul local cu Florida Panthers, joi, în semifinalele Conferinţei de Est a ligii profesioniste nord-americane de hochei pe gheaţă (NHL), transmite AFP, potrivit Agerpres.

Tampa Bay a confirmat astfel victoria cu 4-1 din primul meci (2-0 la general) şi va disputa următoarele două partide pe propriul patinoar.

Victoria a fost adusă de golul marcat de Ross Colton, când mai erau 3,8 secunde din timpul regulamentar. ”Fulgerul” deschisese scorul prin Corey Perry, dar ”panterele” au egalat în repriza a doua prin Eetu Luostarinen.

În Conferinţa de Vest, St. Louis Blues, campioana din 2019, a restabilit egalitatea (1-1) în semifinala cu Colorado Avalanche, câştigând cu 4-1 în deplasare. Primul meci se încheiase cu victoria echipei din Colorado cu 3-2, după prelungiri.

David Perron, cu o dublă, Jordan Kyrou şi Brandon Sadd au marcat golurile echipei din Saint Louis, care va juca acasă următoarele două partide ale seriei.

Play-off-ul NHL se desfăşoară după sistemul cel mai bun din şapte partide.

Sursa: Agerpres

Articolul NHL: Tampa Bay Lightning, la a doua victorie consecutivă în semifinala Conferinţei de Est apare prima dată în Sport Alert.

Citeste mai mult…

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Exit mobile version