Nicuşor Dan a dat dispoziție ALPAB să extragă palmierii plantați ilegal în zona Unirii

Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a dat dispoziție ALPAB să extragă palmierii plantați ilegal în zona Unirii de lucrătorii Primăriei Sector 3, anunță un comunicat de presă al primăriei.

Totodată, Nicuşor Dan a dat dispoziţie ALPAB să extragă palmierii plantaţi „ilegal” în zona Unirii de către lucrătorii Primăriei Sector 3.

„Astăzi, la ora 13,00, ALPAB va scoate arborii fără să îi vătămeze şi vor umple cu pământ găurile rămase pentru a aduce terenul la acelaşi nivel. În cursul zilei de sâmbătă, din dispoziţia primarului general, Poliţia Locală a sistat acţiunea de plantare a palmierilor. Această acţiune se desfăşura ilegal, fără aviz de la administratorul drumului (Administraţia Străzilor Bucureşti).

Menţionăm că Primăria Sectorului 3 a resistematizat zona fără a avea documente legale”, informează Primăria Capitalei.

Primăria Sectorului 3 a plantat mai mulți palmieri în apropiere de Piața Unirii din centrul Bucureștiului, iar primarul Robert Negoiță a dat asigurări, sâmbătă, că este vorba de arbori aclimatizați care „vor supraviețui până la minus 15 – 20 de grade”.

„Uitați cu ce surpriză venim. La Piața Unirii vom avea palmieri. Avem deja. Iată că lucrează aici oamenii, colegii cu aceste plante minunate care ne plac atât de mult”, a afirmă primarul Robert Negoiță într-o postare video pe pagina sa de Facebook.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati