Nicușor Dan a vizitat Târgul de Paşte din Parcul Regele Mihai I: ”M-am bucurat să văd meşteşugari veniţi din toate colţurile ţării”

0
423
Foto: Facebook / Nicușor Dan

Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a scris, duminică, pe pagina de Facebook, că a mers la Târgul de Paşte ”Tradiţii şi Flori de Sărbători” în Parcul Regele Mihai I unde a vizitat cele 75 de căsuţe cu produse tradiţionale şi că s-a bucurat să vadă meşteşugari veniţi din toate colţurile ţării care păstrează vii tradiţiile noastre.

  • ”Am fost astăzi la Târgul de Paşte ”Tradiţii şi Flori de Sărbători” în Parcul Regele Mihai I unde am vizitat cele 75 de căsuţe cu produse tradiţionale. M-am bucurat să văd meşteşugari veniţi din toate colţurile ţării care păstrează vii tradiţiile noastre”, a scris primarul în postarea citată.
Nicuşor Dan arată că la târg există şi activităţi destinate copiilor – atelierele de creaţie prin care micuţii îşi pot dezvolta abilităţile.
”Târgul de Paşte este deschis până pe 17 aprilie, iar intrarea este liberă. Vă invit să îl vizitaţi şi să vă bucuraţi de tradiţiile româneşti”, mai spune Nicuşor Dan.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.