Nicuşor Dan: Am lansat în SEAP procedura de achiziţie a serviciilor de expertizare tehnică a Pasajului Basarab

Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, anunţă că a lansat procedura de achiziţie a serviciilor de expertizare tehnică a Pasajului Basarab. După mai mult de un deceniu, recepţia pasajului va putea fi finalizată, scrie acesta pe Facebook.

  • „Am lansat în SEAP procedura de achiziţie a serviciilor de expertizare tehnică a Pasajului Basarab, astfel încât, după mai mult de un deceniu, recepţia acestui obiectiv de investiţii să poată fi finalizată. Invit companiile interesate să depună ofertele până pe 7 februarie, ora 15:00”, susține Nicușor Dan.
După finalizarea raportului de expertiză, Pasajul Basarab va fi preluat de Administraţia Străzilor şi va fi reparat şi administrat.
  • ”Prin expertizarea Pasajului Basarab se va analiza modul de respectare a proiectului, calitatea materialelor utilizate, a execuţiei lucrărilor, starea tehnică a construcţiei în conformitate cu reglementările tehnice în vigoare şi măsurile de intervenţie care se impun.
Expertiza tehnică se va finaliza printr-un raport care va cuprinde soluţii pentru remedierea eventualelor deficienţe, prioritizarea lucrărilor de reparaţii şi/ sau reabilitare în funcţie de urgenţa executării acestora”, mai afirmă edilul.
Valoarea estimată este de 375.000 de lei, iar durata expertizei este de 60 de zile calendaristice de la emiterea ordinului de începere.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati