Nicuşor Dan anunţă că în şedinţa CGMB din 8 decembrie va fi aprobată rectificarea bugetară

0
113
Nicusor Dan
Facebook / Nicusor Dan

Primarul general Nicuşor Dan a anunţat că un punct pe ordinea de zi a şedinţei din 8 decembrie a Consiliului General al Municipiului Bucureşti va fi rectificarea bugetară „pentru a putea plăti stimulentele destinate copiilor şi adulţilor cu dizabilităţi, nou-născuţilor, familiilor monoparentale, femeilor însărcinate şi cuplurilor înscrise în programul pentru fertilizare in vitro”.

„Am stabilit pentru ziua de 8 decembrie o şedinţă extraordinară a Consiliului General al Municipiului Bucureşti, cu câteva puncte urgente pe ordinea de zi. Va fi vorba în primul rând despre rectificarea bugetară pentru a putea plăti stimulentele destinate copiilor şi adulţilor cu dizabilităţi, nou-născuţilor, familiilor monoparentale, femeilor însărcinate şi cuplurilor înscrise în programul pentru fertilizare in vitro”, a scris Nicuşor Dan joi pe Facebook.

Edilul a mai spus că vor fi luate decizii privind ajutorul financiar pentru instituţiile independente din domeniul artelor.

„În plus, vom lua decizii privind ajutorul financiar pentru instituţiile independente din domeniul artelor spectacolului şi vom solicita Ministerului Educaţiei şi Cercetării preluarea cluburilor sportive şcolare şi a cluburilor copiilor din Bucureşti. Va fi supusă de asemenea atenţiei CGMB propunerea eliminării taxei pentru turism în 2021”, a adăugat Dan.

El a adăugat că speră să fie validate până marţi mandatele consilierilor generali, pentru a putea fi aleşi şi cei doi viceprimari ai Capitalei.

„Sper în acelaşi timp ca toate mandatele consilierilor generali să fie validate până în ziua de marţi, astfel încât să se poată alege şi cei doi viceprimari ai Capitalei. Voi trimite mâine şi o adresă către instanţă, cu solicitarea accelerării acestui proces care trenează deja de destulă vreme”, a completat primarul general.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.