Nicuşor Dan: ”Dacă Dreapta va avea un candidat unic, va câştiga, dacă nu va avea candidat unic, va câştiga PSD”

1
266
Nicușor Dan afirmă că trei primari de sector fac lucrări pe terenurile PMB.
Nicușor Dan afirmă că trei primari de sector fac lucrări pe terenurile PMB.

Primarul Nicuşor Dan spune că, în vederea alegerilor locale de anul viitor, intenţionează să îşi păstreze independenţa şi să solicite sprijinul partidelor de dreapta, astfel încât să nu câştige PSD. ”Dacă Dreapta va avea un candidat unic, va câştiga, dacă nu va avea candidat unic, va câştiga PSD”, a transmis primarul general.

Întrebat dacă ar accepta să se înscrie în PNL pentru a obţine susţinere, Nicuşor Dan a răspuns că este important ca partidele de dreapta să aibă un candidat unic, notează Agerpres.

„În opinia mea, esenţial este ca dreapta să aibă un candidat unic şi cred că pentru marea majoritate a votanţilor de dreapta, care ne-au spus acelaşi lucru în 2020, este ca dreapta să aibă un candidat unic. (…) Eu am fost votat de oameni care susţin PNL, am fost votat de oameni care susţin USR, am fost votat de oameni care susţin dreapta, fără să fie simpatizanţi ai acestor partide.

Am o relaţie foarte bună cu PMP în Consiliul General şi cu celelalte partide de dreapta care nu sunt reprezentate în Consiliul General. E foarte greu să ne gândim că un candidat al unuia dintre aceste partide poate să câştige şi, atunci, strategia mea este de a-mi păstra independenţa şi de a solicita sprijinul partidelor de dreapta, pentru a nu lăsa PSD în Bucureşti”, a explicat el, în cadrul unei declaraţii de presă.

Nicușor Dan, discuţii cu liderii PNL, USR şi PMP

De asemenea, Nicuşor Dan a precizat că a avut discuţii cu liderii PNL, USR şi PMP, dar nu poate face public conţinutul acestora.

„Am avut câteva discuţii cu domnul Ciucă, câteva discuţii cu domnul Drulă, cu domnul Tomac. Suntem oameni politici şi discutăm. În opinia mea, există o singură chestiune, aceeaşi care a fost în 2020, aceeaşi care a fost în 2016 – Dreapta va avea un candidat unic sau nu. Dacă Dreapta va avea un candidat unic, va câştiga, dacă nu va avea candidat unic, va câştiga PSD„, a transmis primarul general.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.