Nicușor Dan, despre Parcul Cișmigiu: Mai sunt lucruri de făcut, dar nu e dezastrul pe care îl aud

Primarul general al Bucureştiului, Nicuşor Dan, afirmă că în Parcul Cişmigiu nu e dezastrul despre care se tot vorbeşte, chiar dacă admite că nu este ceea ce şi-ar dori el să fie în acest parc.

Întrebat joi seară, la Digi 24 de ce este atâta mizerie în Parcul Cişmigiu, Nicuşor Dan a răspuns că nu s-a găsit de ani de zile o problemă pentru ciori şi porumbei.
  • ”Este, aşa cum a fost ani de zile. Pentru că nu s-a găsit de ani de zile o soluţie pentru problema ciorilor şi a porumbeilor, se curăţă în fiecare dimineaţă, tot ce înseamnă alee, tot ce înseamnă bancă. Merg o dată la două  săptămâni, trec prin Parcul Cişmigiu, nu este ceea ce mi-aş dori eu să fie Parcul Cişmigiu, mai sunt lucruri de făcut, dar nu e dezastrul pe care îl aud”, a declarat Nicuşor Dan.
Edilul a precizat că se fac unele investiţii în acest parc.
  • ”Parcul Cişmigiu arată rău pentru că aleile sunt crăpate, nu au mai fost făcute de ani de zile. Ceea ce am reuşit noi să facem a fost să facem podul care avea 100 de ani și nu a fost niciodată reabilitat, în câteva luni îl terminăm. Am găsit pergolele care țineau plantele agățătoare, erau putrede, le-am înlocuit. Înlocuim cuva lacului, înlocuim, să se termine licitația zilele astea, locul de joacă, de asemenea care era de ani de zile vai de capul lui. Nu arată cum am vrea să arate, dar ne preocupăm”, a declarat Nicuşor Dan.

 

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati