Nicușor Dan, despre prețul gigacaloriei: „Voi face tot ce este omenește posibil ca bucureștenii să fie cât mai puțin afectați”

0
575
Foto Facebook / Nicusor Dan

Proiectul de hotărâre privind noul preț al gigacaloriei nu este încă pe ordinea de zi a ședinței Consiliului General al Municipiului București (CGMB), deoarece nu s-a ajuns la un consens în majoritatea USR-PNL-PMP, a anunțat Nicușor Dan.

Nicușor Dan anunță, vineri seara, că a convocat CGMB pentru data de 26 noiembrie.

„Am convocat Consiliul General al Municipiului București pentru 26 noiembrie. Proiectul de hotărâre privind noul preț al gigacaloriei nu este pentru moment pe ordinea de zi, întrucât nu s-a ajuns la un consens în majoritatea USR-PNL-PMP. Sunt optimist că până la momentul ședinței vom ajunge la o poziție comună, iar proiectul va intra pe ordinea de zi suplimentară și va fi votat”, susține Nicușor Dan pe pagina sa de Facebook.

Edilul Capitalei susține că va face „tot ce e omenește posibil” ca factura la căldură să nu fie foarte mare.

„Voi insista la Guvern pentru ca primăria să obțină o sumă cât mai mare”

„Voi continua discuțiile cu consilierii generali din majoritatea USR-PNL-PMP și, în paralel, voi insista la Guvern pentru ca primăria să obțină o sumă cât mai mare pentru acoperirea creșterii prețului gigacaloriei. Voi face tot ceea ce e omenește posibil pentru ca bucureștenii să fie cât mai puțin afectați de creșterea costurilor cu încălzirea”, susține Nicușor Dan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.