Nicuşor Dan, discuţii cu ambasadoarea SUA în România despre proiectele care vizează modernizarea transportului public și sistemul centralizat de încălzire

Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a avut, marţi, o întrevedere cu ambasadoarea SUA în România, Kathleen Kavalec, unde a discutat despre principalele proiecte pe care PMB le derulează pentru Bucureşti. Acestea vizează mobilitatea urbană, modernizarea transportului public, sistemul centralizat de încălzire, precum şi despre provocările financiare şi dezvoltarea imobiliară din Capitală.

„Am primit astăzi la sediul Primăriei Capitalei, vizita oficială a ambasadorului SUA în România, ES Kathleen Kavalec, cu care am discutat despre priorităţile Bucureştiului, despre proiectele şi provocările acestui mandat. Doamna ambasador a declarat că din anul 2008, de când şi-a încheiat mandatul de ataşat cultural în România, Bucureştiul a făcut progrese semnificative şi a felicitat Primăria Capitalei şi instituţiile subordonate primăriei pentru sprijinul acordat refugiaţilor ucraineni”, a scris Nicuşor Dan, marţi pe Facebook.
  • Edilul a prezentat, în cadrul întâlnirii, „principalele proiecte pe care le derulăm şi care vizează mobilitatea urbană, modernizarea transportului public, sistemul centralizat de încălzire şi am discutat despre provocările financiare şi dezvoltarea imobiliară din Bucureşti”.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati