Nicuşor Dan: E o problemă grea, nu am promis în campanie că voi rezolva instant problema apei şi a căldurii

Primarul ales al Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat, vineri seară, că termoficarea din Bucureşti este ”o problemă grea” pe care nu a promis că o va rezolva instant, afirmând că pentru perioada următoare este nevoie de ”un management de avarie”.

”E o problemă grea, nu am promis în campanie că voi rezolva instant problema apei şi a căldurii. Am fost onest cu bucureştenii în campanie. Ce putem face pentru că iarna practic începe într-o lună, e să pregătim un management de avarie. Adică să fim siguri că vom avea materialele, că vom avea echipele, că vom avea detectoarele şi că vom avea voinţa pentru a interveni cât mai repede şi că vom comunica bucureştenilor cât durează avaria  care îi face pe ei să nu aibă apă caldă şi căldură”, a declarat Nicuşor Dan, la Realitatea Plus.

Nicuşor Dan susţine că sistemul administrat de Termoenergetica este ”aproape de nivelul critic” şi că vor fi ”foarte multe avarii peste iarna asta”, iar ceea ce pot face autorităţile este să intervină operativ.

Primarul ales a anunţat, recent, că şi-a propus ca în termen de trei ani să reabiliteze, în cadrul unor proiecte care implică şi fonduri europene, sistemul de termoficare al Bucureştiului.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati