Nicușor Dan face o promisiune bucureștenilor care îngheață în case: iarna viitoare va fi mult mai bună

0

Nicușor Dan susține că ”iarna următoare nu va fi perfectă, dar va fi mult mai bună”, din punct de vedere al termoficării, în București.

Invitat la Insider Politic, Nicușor Dan a susținut că în acest an vor fi înlocuiți 53 de kilometri de conductă de termoficare, în București.

”Am deschis deja un șantier cu Energetica (Compania Municipală Energetica Servicii SA – n.red.). Pentru că există voință politică să rămână această companie.
Și am pus în dezbatere caietele de sarcini pentru restul lucrărilor”, a spus Nicușor Dan, duminică, la emisiunea Business Insider de la Prima TV, scrie news.ro.

Nicușor Dan a reamintit, de asemenea, că are de gând să instaleze ”o centrală provizorie, adică niște cazane cu apă fierbinte, în locul fostului CET Titan, astfel încât zona de est a Bucureștiului să fie alimentată mai ușor.

În această iarnă, apa a fost livrată în cele mai multe cazuri din CET Sud și a fost nevoie să străbată kilometri întregi, prin conducte găurile. Drept urmare, în zona Colentina n-a fost mai deloc nici căldură, nici apă caldă”, a precizat Nicușor Dan.

”E o discuție care trebuie făcută. Evident că centralele de aparatment poluează mult mai mult decât cea comună. Eu mi-aș dori ca într-un interval de 10 ani, toți din București să se alimenteze de la rețeaua noastră”, a spus Nicușor Dan.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Exit mobile version