Când va fi învestit în funcție primarul general ales al Capitalei, Nicușor Dan: „O să fie niște probleme grele”

Primarul general ales al Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat că „foarte probabil” în cursul zilei de vineri va fi învestit în funcţie. Acesta a precizat că a început să pregătească primele zile de mandat.

„Foarte probabil vineri voi fi învestit primar general. Alegerile s-au terminat de două săptămâni, am început să îmi pregătesc primele zile pentru primărie. O să fie nişte probleme grele – o să fie problema financiară, o să fie coronavirusul, problema termoficării – astea cele urgente şi mai sunt multe altele”, a afirmat Nicuşor Dan, potrivit Digi24 care citează Agerpres.

Citește și: Nicușor Dan și încă trei primari de sector au fost validați

Tribunalul Bucureşti l-a validat, luni, pe Nicuşor Dan în funcţia de primar general al Capitalei.

„Validează mandatul de primar general al municipiului Bucureşti ales la alegerile autorităţilor administraţiei publice locale din data de 27 septembrie 2020 în persoana domnului Dan Nicuşor Daniel. Prezenta încheiere se comunică de îndată prefectului şi secretarului general al municipiului Bucureşti cu obligaţia aducerii la cunoştinţa publică prin afişare la sediul unităţii administrativ teritoriale, în termen de cel mult 24 ore de la comunicare. Cu drept de apel pentru cei interesaţi în termen de 2 zile de la aducerea la cunoştinţa publică, cererea de apel urmând a fi depusă la tribunal”, se arată în decizia tribunalului.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati