Nicuşor Dan: Guvernul a aprobat finanţarea construirii, prin PNRR, a unui Centru de Psihiatrie Pediatrică la Obregia

Primarul Nicuşor Dan anunţă că Guvernul a aprobat finanţarea construirii, prin PNRR, a unui Centru de Psihiatrie Pediatrică în incinta Spitalului Clinic de Psihiatrie „Prof. Dr. Alexandru Obregia”.

  • Valoarea totală a investiţiei este de peste 60 de milioane de lei, iar finanţarea se face prin PNRR, bugetul local al Municipiului Bucureşti, susține sursa citată.
”Guvernul a aprobat finanţarea construirii, prin PNRR, a unui Centru de Psihiatrie Pediatrică în incinta Spitalului Clinic de Psihiatrie „Prof. Dr. Alexandru Obregia”. Noul centru, care va avea trei etaje, cameră de gardă, ambulatoriu de specialitate şi spaţii de terapie, este mai mult decât binevenit, în condiţiile în care acum în Bucureşti nu există servicii publice de complexitate pentru specialitatea psihiatrie pediatrică”, anunţă Nicuşor Dan într-o postare.
”Consider că prezenţa centrului va duce la creşterea calităţii serviciilor din domeniul sănătăţii mintale pentru copii şi adolescenţi”, mai afirmă primarul Capitalei.
Nicuşor Dan arată că ”valoarea totală a investiţiei este de peste 60 de milioane de lei, iar finanţarea se face prin PNRR, bugetul local al Municipiului Bucureşti, prin Administraţia Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti, şi/sau din alte surse legal constituite”.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati