Nicușor Dan îi răspunde Gabrielei Firea: Să dea lumea în judecată pe banii ei

0
99
firea nicusor
Foto: antena3.ro

Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, o acuză pe Gabriela Firea că este dominată în continuare de nervii și resentimentele cu care a condus instituția.

Reacția edilului vine după ce, în urma anunțului făcut luni potrivit căruia oprește procesele începute de Firea împotriva jurnaliștilor și opozanților, fostul primar i-a adus mai multe critici.

Acum, Nicușor Dan a ieșit cu un răspuns pentru Gabriela Firea, precizând că dacă vrea să facă scandal îi recomandă să dea lumea în judecată pe banii ei.

”Gabriela Firea continuă să fie dominată de nervii și resentimentele cu care a condus Primăria. Dacă vrea să facă scandal și ca ex-primar, să fie pe baricade pentru o închipuită „onorabilitate”, îi recomand să dea lumea în judecată pe banii ei.

Primăria Capitalei a ieșit din stupidele războaie cu presa în care a angajat-o fostul primar și e foarte bine așa. Avem treburi mai importante de făcut”, scrie Nicușor Dan pe Facebook.

”Firea a vrut să intimideze presa”

Primarul subliniază că Gabriela Firea nu a dat în judecată numai instituții de presă, ci și persoane fizice, și s-au cerut daune imense. Asta arată clar, consideră Nicușor Dan, intenția de a intimida presa și de a descuraja orice jurnalist să critice primarul sau primăria.

”Sunt de subliniat însă două lucruri privind aceste procese lansate de Firea. Primul e acela că au fost date în judecată nu doar instituții de presă, ci și persoane fizice, și s-au cerut daune imense, de peste 1 milion de euro.

Asta arată clar intenția de a intimida presa și de a descuraja orice jurnalist să critice primarul sau primăria”, afirmă edilul.

Totodată, Nicușor Dan o acuză pe Firea că a luat ostatică Primăria București în nesfârșita ei campanie de imagine și în scandalurile pe care periodic le-a provocat.

”Al doilea lucru e faptul că, în mintea Gabrielei Firea, Primăria Capitalei se confunda cu propria ei persoană. A fost un delir de grandoare care a durat patru ani, care s-a combinat cu risipă și corupție și a costat foarte mult bucureștenii.

Primăria Municipiului București a fost luată ostatică în războaiele Gabrielei Firea, în nesfârșita ei campanie de imagine și în scandalurile pe care periodic le-a provocat. Ieșim acum din această paradigmă, pentru a avea o primărie normală, interesată de soluții și nu de conflicte.

P.S. Cât despre sfetnicul său procesoman, domnul Aurelian Bădulescu, lăsat să mai otrăvească atmosfera în CGMB cu aceleași metode, îl anunț că nu mă intimidează plângerile penale mincinoase și că va suporta și el rigorile legii privind denunțurile calomnioase”, spune Nicușor Dan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.