Nicușor Dan invită educatorii de creșă să grădiniță să se înscrie la evenimentul “Cele 100 de limbaje ale copiilor”

0

Primarul general Nicușor Dan invită educatorii de la creșe sau grădinițe care vor să afle cum pot implementa metoda de educație timpurie, Reggio Emilia, să se înscrie la evenimentul gratuit “Cele 100 de limbaje ale copiilor”.

„Prin aplicarea acestei metode, copiii își consolidează învățarea prin explorarea mediului înconjurător și prin interacțiunea cu persoanele din jurul său.

Evenimentul va avea loc în data de 17 mai 2024, cu începere de la ora 09.00, la Teatrul de Animație Țăndărică (str. General Eremia Grigorescu nr. 24).

300 de educatori, profesori pentru educație timpurie și directori de unități de învățământ din București vor afla despre această metodă și implementarea acesteia în unitățile de învățământ din Italia de la primarul provinciei Emilia, Luca Vecchi, președintele Fondazione Reggio Children, Cristian Fabbi și profesorul Marco Spaggiari, de la Centrul Internațional Loris Malaguzzi.

Totodată, la eveniment vor mai participa și prof. univ. Dr. Marin Manolescu – profesor emerit al Universităţii din Bucureşti, Facultatea de Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei, Departamentul de Formare a Profesorilor, şi conducător de doctorat în ştiinţe ale educaţiei, Evelina Necula – co-fondator Kinderpedia și Maria Ștefania Manea – fondator Grădinița Equilibrum.

Intrarea la evenimentul organizat de Primăria Capitalei prin Direcția de Cultură și Învățământ este gratuită, în limita locurilor disponibile, și se face prin completarea prealabilă, până în data 15 mai 2024, a formularului online https://docs.google.com/…/1FAIpQLSfspeDU2xOwCO…/viewform„, a anunțat Nicușor Dan, pe Facebook.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Exit mobile version