Nicuşor Dan: Municipalitatea va relua licitaţia pentru reabilitarea liniilor de tramvai unde nu s-au prezentat ofertanţi

Primăria București va relua licitaţia pentru reabilitarea liniilor de tramvai unde nu s-au prezentat ofertanţi, a anunţat, marţi, primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan.

Municipalitatea a lansat în consultare publică caietul de sarcini pentru modernizarea a patru loturi de linii de tramvai în zone intens circulate din Bucureşti:

* reabilitare sistem rutier pe bulevardele Th. Pallady, 1 Decembrie 1918, Basarabia, Calea Călăraşilor, bulevardul Corneliu Coposu, inclusiv Bucla Complex Titan, cu o lungime a traseului de 18 kilometri;

* reabilitare sistem rutier pe bulevardul Pache Protopopescu şi strada Traian – lungime traseu 1,900 kilometri;

* reabilitare sistem rutier pe bulevardul Ferdinand I, între şoseaua Mihai Bravu şi strada Traian – lungime traseu 0,69 kilometri;

* reabilitare sistem rutier pe strada Dristorului, între bulevardul Camil Ressu şi strada Baba Novac, cu o lungime a traseului de 0,22 kilometri.

Într-o postare pe Facebook, Nicuşor Dan a invitat companiile interesate să vină cu observaţii şi recomandări privind revizuirea, actualizarea şi completarea documentaţiei referitoare la conţinutul caietului de sarcini.

Observaţiile şi recomandările pot fi trimise pe adresele de e-mail gabriel.popescu@pmb.ro sau directiaproceduri@pmb.ro până pe 3 aprilie.

Potrivit lui Nicuşor Dan, pentru celelalte unsprezece loturi la care municipalitatea are deja ofertele licitaţia este în etapa de evaluare a acestora.

Proiectul reabilitării celor 50 de kilometri de linii de tramvai este cea mai mare achiziţie publică realizată vreodată de Primăria Capitalei, a precizat primarul general.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati