Nicușor Dan: Peste zece companii s-au interesat de cea mai mare achiziție publică derulată vreodată de Primăria Capitalei, pentru reabilitarea a 50 km de linii de tramvai

0
230
Foto: Facebook / Nicusor Dan

Primarul Capitalei, Nicușor Dan, a anunțat, miercuri, că peste zece companii s-au interesat de cea mai mare achiziție publică derulată vreodată de Primăria Capitalei, pentru reabilitarea a 50 km de linii de tramvai din zonele intens circulate din București.

„Mă bucur că există interes din partea operatorilor economici pentru cea mai mare achiziție publică realizată vreodată de Primăria Capitalei, în valoare de aproximativ 1,9 miliarde lei. Este vorba despre reabilitarea a 50 de kilometri de linii de tramvai în zonele intens circulate din București. Peste zece companii de profil s-au arătat interesate să participe la licitația deschisă a acestor lucrări. Reprezentanții acestora, alături de specialiști ai Primăriei Capitalei au participat săptămâna aceasta la o serie de vizite în teren în toate zonele vizate de proiect, astfel încât ofertanții să poată avea o imagine clară a lucrărilor necesare și să poată întocmi cât mai corect propunerile tehnice și financiare”, a anunțat Nicușor Dan, pe pagina sa de Facebook.

Ofertele trebuie depuse până în data de 15 februarie.

Lucrările de reabilitare sunt împărțite în 15 loturi și au ca termen de realizare 6 luni pentru proiectare și 12 luni de execuție pentru fiecare lot în parte.

Nicușor Dan mai menționează că liniile de tramvai a căror infrastructură va fi reabilitată leagă zone importante ale orașului și se află pe artere intens circulate precum: Bd. Th. Pallady, Bd. 1 Decembrie 1918, Bd. Basarabia, Calea Călărașilor, Bd. Corneliu Coposu, Bd. Pache Protopopescu, str. Traian, str. Grigore Cobălcescu, Bd. Gloriei, str. Vasile Lascăr, Lizeanu, bd. Lacul Tei, șos. Petricani, bd. Dimitrie Pompeiu, bd. Mărășești, bd. Expoziției, bd. Camil Ressu, Bd. Barbu Văcărescu, Bd. Bucureștii Noi, Calea Griviței, Bd. Ion Mihalache, Bd. Chișinău, etc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.