Nicuşor Dan spune că nu taie voucherele pentru gravide şi acuză o eroare umană

După ce Direcția Generală de Asistență Socială a Municipiului București (DGASMB) a anunțat că nu mai primește cereri pentru voucherele Materna pe care le acorda femeilor însărcinate în ultimii ani, Nicușor Dan a transmis că informația este incorectă.

Primarul Bucureștiului a comentat situația spunând că nu este nimic adevărat și că totul a fost din cauza unei erori umane.

“Nu se pune problema ca stimulentele financiare pentru nou-născuți, vouchere materna și persoane adulte cu dizabilități să nu mai fie plătite. Dintr-o eroare umană, anunțul apărut pe site-ul Direcției Generale de Asistență Socială a Municipiului București nu corespunde realității.

În continuare vor fi preluate cereri pentru plata stimulentelor financiare pentru nou-născuți, vouchere materna, persoane adulte cu dizabilități, copii cu dizabilități, familii monoparentale si sprijin pentru prevenirea abandonului scolar. Acestea urmează să fie plătite în același cuantum ca până acum”, a declarat Primarului General al Capitalei Nicușor Dan.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati