Noi amenzi și avertismente pentru șoferii care au parcat pe trotuare în Sectorul 2

1

Poliția Locală Sector 2 anunță că acționează pe toate artele de circulație pentru identificarea conducătorilor auto care parchează pe trotuar, punând în pericol siguranța pietonilor.

Pietonii sunt forțați să se expună la risc când ies pe carosabil pentru a ocoli mașinile care „invadează” trotuarul. Cel mai dificil este pentru persoanele în vârstă sau părinților cu copii în cărucioare, spune Poliția.

Timp de 3 zile, s-a derulat o acțiune în zona străzii Vasile Lascăr în scopul eliberării trotuarelor de auto staționate neregulamentar. Au fost sancționați 16 șoferi cu amenzi în valoare de 2.320 lei.

Șoferilor neidentificați li s-au aplicat fluturași de avertizare.

1 COMENTARIU

  1. Ce-ar fi daca agentii POLITIEI LOCALE A SECTORULUI 2 – Protectia Mediului – ar face efortul de „identificare” a operatorului de salubritate SUPERCOM, din cauza neglijentei caruia locatarii cartierului Floreasca, str. Puccini, Rahmaninov, Bach, Garibaldi, Donizetti nr 21, scl sunt fortati sa traiasca in mizeria nematurata cu saptamanile, pe strazi care nu au cunoscut NICIODATA spalarea, nici macar str. Glinka ori str. Ceaikovschi, cu munti de gunoaie depozitate ilegal pe Puccini 6A, timp in care, de ex, str. Ramuri Tei este stropita si de doua ori pe zi, pentru Floreasca ramanand numai rigola plina cu apa din care pietonii sunt stropiti la trecerea de pietoni Glinka cu Barbu Vacarescu !!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Exit mobile version