FOTO/ Nu a venit nimeni la protestul pentru fermieri și transportatori din București

Un singur tractor a fost adus în Piața Constituției, asta deși la protestul autorizat de primărie erau așteptați 5.000 de fermieri și transportatori cu 200 de utilaje. O posibilă explicație, oamenii sfidează mitingul inițiat de senatoarea Diana Șoșoacă.

Protestatarii ar fi trebuit să se strângă pe Șoseaua Alexandriei începând cu ora 6.00, iar la ora 7.00 să plece deja spre Piața Constituției.

Programul anunțat nu s-a respectat, iar protestatarii nu au ajuns la locul de întâlnire stabilit.

În acest moment, în Piața Constituției sunt prezente un autoturism cu doi protestatari și un TIR cu un tractor care se află pe platformă.

Foarte mulți fermieri și transportatori au spus că vor să ajungă în București, dar ținând cont că este un miting anunțat de Diana Șoșoacă, foarte puține persoane au ales să mai vină la protest, scrie Antena3 CNN.

Protestul fermierilor şi transportatorilor are loc, duminică, între orele 9.30 şi 22.00, Primăria Capitalei făcând publice traseele pe care ar urma să se deplaseze vehiculele până în Piaţa Constituţiei. Jandarmeria Bucureşti a făcut apel la participanţi şi la ceilalţi cetăţeni să manifeste înţelegere faţă de măsurile luate.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati