”Nu cedăm Parcul IOR” – Bucureștenii sunt chemați la protest, sâmbătă, de la ora 12:00

0
365
Foto: Facebook / Partidul Verde

Grupul de Inițiativă Civică I.O.R organizează, sâmbătă, de la ora 12:00, o manifestație la care sunt invitate persoanele îngrijorate de ceea ce se întâmplă cu zona retrocedată din parcul IOR.

”Sâmbătă, 25 martie, de la ora 12:00, Grupul de Inițiativă Civică IOR-Titan invită toți cetățenii îngrijorați, revoltați sau intrigați de ce se întâmplă cu zona retrocedată din parcul IOR la gura de metrou Titan, în intersecție, pentru a vedea distrugerile premeditate care au loc într-unul dintre cele mai mari și mai frumoase parcuri al Capitalei și pentru a discuta despre soluțiile prin care această zonă verde poate fi protejată și reintegrată în Parcul IOR”, arată organizatorii pe pagina de Facebook.

„Nu cedăm Parcul IOR”, manifestație pentru zona retrocedată

Grupul de Inițiativă Civică I.O.R subliniază că o suprafață de 12 hectare din Parcul IOR-Titan, echivalentul a 12 terenuri de fotbal, e pe cale să dispară pentru totdeauna din patrimoniul verde al Bucureștiului.

”Interesul cetățenilor trebuie prioritizat în fața interesului privaților. Nu e vorba doar de IOR sau Titan, ci de întregul București. Cu toții ne-am intersectat prin Parcul IOR, iar acum parcul ne aduce împreună într-o comunitate care-și dorește să schimbe lucrurile în bine pentru cartier și oraș.

Poate că uneori avem viziuni diferite asupra vieții sau societății, dar acum e nevoie să spunem toți cu un singur glas: Nu cedăm Parcul IOR, vrem spațiul verde înapoi pentru comunitate!”, mai spun organizatorii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.