Numărul zborurilor pe Otopeni care au avut întârzieri în ultima săptămână a urcat la 816

0
Foto: airside__otp

Numărul zborurilor care au înregistrat întârzieri de peste 30 de minute pe Aeroportul Henri Coandă în ultima săptămână este mai mare cu 48 faţă de săptămâna anterioară, şi a ajuns la 816, potrivit datelor Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti (CNAB).

  • În ultima săptămână, pe Aeroportul „Henri Coandă”, 816 zboruri (aterizări şi decolări) au înregistrat întârzieri mai mari de 30 minute.

„În intervalul 28 iulie – 3 august 2022, pe Aeroportul „Henri Coandă”, un număr de 816 zboruri (aterizări şi decolări) au înregistrat întârzieri mai mari de 30 minute, cu o creştere de 48 de zboruri afectate de întârzieri faţă de săptămâna anterioară.

  • Numărul întârzierilor corespunde, în general, cotei de piaţă a companiilor aeriene pe AIHCB, astfel încât cele mai multe zboruri întârziate s-au înregistrat la Wizz Air (235 de zboruri), Tarom (136 de zboruri), Blue Air (133 de zboruri) şi Ryan Air (114)”, se precizează într-un comunicat CNAB.

În acelaşi interval, un număr de 23 de zboruri au fost anulate de către alte companii aeriene.

În condiţiile în care, în intervalul 28 iulie – 3 august, pe AIHCB au fost operate 2.351 de zboruri (2147 regulate şi 95 neregulate), numărul zborurilor care au înregistrat întârzieri reprezintă aproape 35%.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Exit mobile version