Nunta lui George Simion este motiv de scandal. Medic: ”A ajuns MAI să dea alertă. Pentru asta plătesc românii taxe?”

Nunta lui George Simion este motiv de scandal în județul Vălcea, după ce trei spitale sunt în alertă din cauza evenimentului. Unul dintre medicii care lucrează în județ este revoltat: „Pentru asta plătesc taxe și impozite românii? Să fim toți la dispoziția unor scelerați?”.

Peste 10.000 de oameni sunt așteptați la nunta lui George Simion, care are loc sâmbătă, în comuna Măciuca, din județul Vâlcea.

  • Conform unui anunț lipit în spitalele din județ, medicii trebuie să fie pregătiți să acționeze în caz de urgență.

Spitalele din județ, mobilizate pentru nuntă

„Având în vedere că în perioada 27-28.08.2022 va avea loc evenimentul public prilejuit de căsătoria liderului partidului AUR, George Simion, care se va desfăşura în comuna Măciuca din judeţul Vâlcea, la care se preconizează participarea unui număr foarte mare de persoane, vă rugăm să dispuneţi măsurile din competenţă în vederea asigurării asistenţei medicale de urgenţă la nivelul UPU/CPU”, conform documentului care a ajuns în spitalele din județ.

Cristiana Adi Opriţa este medic în Vâlcea și a făcut publică adresa primită de la Ministerul de Interne – Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă – IGSU – ISU Vâlcea, cu ocazia nunții liderului AUR.

„Ceva pute! Pute rău! A ajuns MAI să ne dea ordin de alertă pentru asigurarea asistenței medicale când se însoară ăștia din politică???? Mă, dar voi altceva mai bun nu aveți de făcut? Cine-i, frate, ăsta care se însoară și toată lumea, începând cu jandarmeria și terminând cu noi, urgentiștii, trebuie să fim în alertă?

Pentru asta plătesc taxe și impozite românii? Să fim toți la dispoziția unor scelerați? Ăștia și-au tras țară și noi încă nu știm?”, a scris medicul Cristiana Adi Oprița, pe Facebook, revoltată de situația din județ.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati