O creştere a preţului biletelor STB nu este „oportună”, susține viceprimarul Stelian Bujduveanu

0
358

O creştere a preţului biletelor pentru călătoriile cu transportul în comun nu este „oportună”, iar actualul tarif este „rezonabil”, a declarat, miercuri, viceprimarul Stelian Bujduveanu.

„Referitor la creşterea tarifelor, dacă vă referiţi la transportul în comun, această decizie n-a fost discutată. (…) O asemenea decizie trebuie să fie asumată politic”, a declarat Bujduveanu, la inaugurarea de către municipalitate a unei benzi dedicate transportului în comun pe Bulevardul Regele Mihai I, potrivit Agerpres.

În același timp, ministrul Energiei, Sebastian Burduja, prezent la eveniment, a susţinut că tot mai mulţi bucureşteni îşi doresc să folosească transportul în comun.

„Ne dorim cu toţii un oraş pentru oameni, nu pentru maşini. Asta înseamnă o calitate a vieţii. Am văzut ieri că a ieşit un studiu legat de calitatea vieţii în marile oraşe. Din păcate, la calitatea aerului Bucureştiul, faţă de acum 3 ani, nu s-a schimbat cu nimic. Doar 19% dintre bucureşteni spun că avem o calitate a aerului decentă în acest oraş, iar transportul în comun reprezintă o soluţie pentru asta, cu atât mai mult transportul electric”, a completat sursa citată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.