O femeie amnezică, găsită de Poliția Locală Sector 2

1

O persoană amnezică a fost găsită și identificată de către Poliția Locală a Sectorului 2, Serviciul Circulație, care a condus-o până la domiciliu.

În timpul patrulării, pe str. Chiristigiilor, polițiștii locali au observat săptămâna trecută o femeie care era vizibil debusolată și umbla haotic de la un imobil la altul.

Ea era îmbărcată subțire și era încălțată în papuci, spune Poliția.

Femeia a spus că dorește să ajungă acasă, dar nu mai știe exact adresa de domiciliu.

În urma verificărilor, a reieșit că aceasta se numește P.P., are 66 de ani și locuiește în cartierul Tei, unde a și fost dusă în siguranță de echipajul Poliției Locale Sector 2.

1 COMENTARIU

  1. Seria hilara a „succesului zilei” al PLS2 continua ! Potrivit dispozitiilor Legii nr.544/2001 privind accesul la informatiile de interes public (actualizata) va vom soma PUBLIC sa ne comunicati Raportul de activitate, conceput si prezentat cu ocazia sedintelor de bilant anual, cu mentionarea cheltuielilor acestei institutii dar mai ales a rezultatelor sale pe zone si domenii de interes (numar de actiuni, controale, sanctiuni aplicate, etc) in scopul evaluarii eficientei PLS2 de catre contribuabilii la bugetul local al Primariei sectorului 2.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Exit mobile version