O femeie care a lăsat pe trotuar un cuier din lemn, amendată cu 2.000 de lei în Sectorul 6

1
3416

Polițiștii locali de la Serviciul Monitorizare din Sectorul 6 au surprins o femeie care a depozitat pe un trotuar un cuier din lemn. La faţa locului a fost trimis un echipaj, iar pe baza imaginilor video, a fost amendată cu 2.000 de lei.

În weekend-ul trecut, în zona Crângaşi, pe strada Munţii Apuseni, un bărbat a aruncat doi saci de plastic plin cu deşeuri, dar și un burlan metalic. Deși, cu puțin timp înainte, Urban trecuse pe acolo și făcuse curat. 

Polițiștii au așteptat să vadă cine aruncă și la scurt timp a apărut. Îmbrăcat într-o salopetă de lucru, bărbatul se pregătea se mai lase la colț de stradă și nişte găleţi cu moloz. 

Întrebat de unde provin, acesta a spus că  renovează o cafenea ce se va deschide în curând chiar lângă Complexul Crângaşi. 

A fost sancționat tot cu 2.000 de lei.

Depozitarea mobilei vechi şi a sacilor cu deşeuri pe domeniul public este INTERZISĂ și se sancționează cu amendă de la 2.000 la 5.000 lei.

Poliţia Locală Sector 6 acționează constant pentru depistarea și identificarea persoanelor care comit astfel de fapte. De la începutul anului şi până acum, au fost date peste 300 de amenzi, în valoare totală de 550.000 de lei, pentru aruncarea deşeurilor pe domeniul public. 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.