O femeie din Sectorul 6 a găsit două portofele pe jos și le-a predat polițiștilor locali

0

Vineri, poliţiştii locali din Sectorul 6 au fost sesizați de o femeie, în zona str. Moinești, cu privire la faptul că în timp ce se deplasa către serviciu a găsit pe un trotuar două portofele astfel că le-a predat agenților.

Din verificările efectuate de polițiștii locali s-a stabilit că cele două portofele aparțin numitei A.M. în vârstă de 69 de ani cu domiciliul pe raza Sectorului 6 și conțin mai multe carduri bancare, de călătorie, asigurare medicală precum și o sumă de bani. Agenții au contactat-o la domiciliu pe proprietară, cele două portofele fiindu-i returnate. Aceasta a fost vădit emoţionată motivând că nu se aştepta să-şi recupereze în timp scurt bunurile şi a mulţumit poliţiștilor locali pentru surpriza făcută şi pentru faptul că nu va fi nevoită să-şi preschimbe anumite documente.

Polițiștii locali fac apel la cetățeni să manifeste prudență în piețe, magazine, locuri aglomerate și să-și supravegheze bunurile (portofele, genți, borsete) pentru evitarea unor incidente neplăcute.

Totodată polițiștii locali vor intensifica patrulările pe itinerariile prestabilite pentru menținerea ordinii și siguranței publice pe raza Sectorului 6.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Exit mobile version