O firmă din Dâmbovița care duce deșeuri la un depozit ilegal și este legată de comisarul șef al Gărzii de Mediu din județ a primit premiu la Gala aniversară Topul firmelor din Dâmbovița

0
294
sursa foto: unsplash

La Gala aniversară Topul firmelor din Dâmbovița, prefectul PSD Claudia Gilia, reprezentantul Guvernului în teritoriu, la secțiunea mediu, a înmânat premiul firmei private IGO Găești, a cărei administrator este Mihail Druga, tatăl comisarului șef Vlad Druga care conduce în prezent Garda de Mediu Dâmbovița, se transmite într-un comunicat Reper.

„Pe lângă nepotismele clare PSD-iste, IGO Găești duce deșeuri la unul din cele două depozite din județ care funcționează ilegal din 2019. Iar atât IGO Găești, cât și Supercom, colectorul autorizat pe județ, unde patron este Ilie Ciuclea, fost senator PSD, au încasat din 2019 taxa de habitat (pt deșeuri) de la populație și au cheltuit-o la o firma de casă, sponsor PSD, ilegal, timp de 4 ani. Cum poate primi o asemenea firmă premiu la secțiunea mediu? Dezaprob cu fermitate astfel de gesturi inadecvate, nedemne de o asemenea funcție importantă, care încalcă reguli de conduită, etică, integritate și moralitate. ”, a declarat senatorul REPER de Dâmbovița Dragoș Popescu.

Senatorul REPER a deschis mai multe dosare penale împotriva acțiunilor de mai sus. Partidul REPER consideră că asemenea comportamente nu ar trebui tolerate și solicită public să fie luate măsuri.

Mihail Druga a condus și el în trecut Garda de Mediu, iar acum este șeful consilierilor județeni PNL. Doamna prefect a înmânat premiul fiului său, actual comisar șef al Gărzii de Mediu, rugându-l să rămână la poze pentru presă. La eveniment a participat și președintele PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.