O garsonieră din București aflată la vânzare se vizionează doar cu taxă de intrare. Care este motivul – FOTO

O garsoniera de 21 de mp din Drumul Taberei se vizionează cu preț de intrare. Proprietara percepe o taxă de intrare de 10 lei pentru a permite accesul celor interesați.

Informația este trecută direct în anunțul imobiliar, în care scrie: taxă de vizionare = bilet de tramvai. Este forma prin care femeia își decontează transportul, spune aceasta.

„Anunțul lunii din ziarul Anunțul telefonic (în varianta online www.anunțul.ro) este: Garsoniera de 21 de mp din Drumul Taberei care se vizionează cu preț de intrare – 10 lei.”, informează chiar publicația de anunțuri din București.

Proprietara a fost exasperată de telefoanele „cumpărătorilor” care o fac să piardă timpul cu întrebări inutile.

Conform anunțului imobiliar de pe anunțul.ro garsoniera de 21 mp este semidecomandată, și se află la parter într-un bloc de 4 etaje din Drumul Taberei.

„Am avut 70 de telefoane și vizionări aiurea în ultima lună, așa că am pus preț de vizionare, că și pe mine mă costă tramvaiul dus întors până acolo. Am pus poze, se vede foarte clar în ce fel de bloc e. I-am exclus și pe ăia cu băncile, că nu dau credite pentru 21 de mp, cât are garsoniera, așa că de când am scris toate astea în anunț s-au mai potolit. Mai primesc telefoane cu întrebări din astea de bărbați, că ăia nu înțeleg ce citesc și vor să se afle în treabă, deși scrie clar: preț fix, nenegociabil. Că de când a început războiul toți vor cu 20.000, păi eu am dat pe ea 23, cum s-o dau cu 20.000?”, a afirmat proprietara garsonierei de 21 mp, scrie hotnews.ro.

 

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati