O mașină și o motocicletă au luat foc pe Şoseaua Progresului, în urma unui accident

0
sursa foto: Facebook - Politia Romana

Accident teribil în Capitală între o motocicletă și un autoturism. În urma impactului, ambele autovehicule au luat foc. Motociclistul a fost readus la viață de salvatori la locului accidentului, dar a murit la scurt timp după ce a ajuns la spital. Martorii spun că de vină pentru accident a fost șoferița care nu a acordat prioritate, scrie RTV.net.

Accidentul s-a produs sâmbătă seara pe Şoseaua Progresului din Bucureşti. În urma impactului atât autoturismul, cât şi motocicleta au luat foc. Martorii au sărit cu extinctoare pentru a stinge flăcările.

Echipajele de salvatori sosite la locul accidentului l-au găsit pe motociclist in stare gravă şi au început manevre de resuscitare.

„Ca urmare a impactului intre o masina si o motocicleta a rezultat ranirea grava a unei persoane in varsta de 27 ani, a fost gasit in stare grava fara puls, s-au inceput manevrele de resuscitare, iar in sprijinul SMURD a venit si un echipaj cu medic. Barbatul a fost transportat in stare stabila prezenta puls la spitalul Universitar din Bucuresti”, a declarat unul dintre pompierii salvatori care au intervenit la locul accidentului.

Când a ajuns la spital motociclistul a intrat din nou în stop cardio respirator, iar medicii nu l-au mai putut salva.

Polițiștii Brigăzii Rutiere au întocmit un dosar penal pe numele șoferului pentru ucidere din culpă.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Exit mobile version