O nouă înșelătorie prin care puteți rămâne cu conturile goale. Poliția Română: ”Banii nu cad din cer!”

0
sursa foto: Unsplash

O nouă înșelătorie circulă pe diferite aplicații de mesagerie online în România. Poliția Română a atras atenția asupra unei noi înșelătorii care circulă pe internet. Este o poveste emoționantă despre o bătrână ce are o avere de oferit. La prima vedere poate părea că a dat norocul peste voi, însă autoritățile reamintesc că ”banii pică din cer doar în filme”.

Potrivit unui mesaj postat pe pagina de Facebook a Poliției Române, este vorba despre mesaje primite pe diferite aplicații de mesagerie online, prin care victimelor li se oferă posibilitatea de a obține niște bani, însă, înainte de a-i primi, ei trebuie să facă niște plăți.

 

”Nu vă lăsați păcăliți prin această înșelătorie, care circulă prin diverse metode de mesagerie online, folosindu-se mai multe scenarii”, începe mesajul transmis de Poliția Română, care detaliază modul în care acționează: ”Varianta de față este această „bătrânică”, care are de oferit o avere.

Mâine, poate apare un bărbat din Orientul Mijlociu, care deține o avere colosală și ce să vezi, cât ai clipi, te face om!

Tot ce trebuie să faci, și aici trebuie să vă dea și vouă cu virgulă: Doar să trimiți înainte niște bani…

Banii nu cad din cer! Doar în filme!

Blocați numărul de la care ați primit solicitarea de a trimite diverse sume de bani, în schimbul promisiunilor de îmbogățire și sesizați Poliția! ”, se arată în mesajul respectiv.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Exit mobile version