O persoană amnezică a fost dusă la domiciliu de Poliția Locală Sector 2

O persoană amnezică a fost salvată de Poliția Locală Sector 2. Doamna a fost observată pe Șos. Fundeni în timpul patrulării de noapte, potrivit unei postări pe pagina de Facebook.

O doamnă aflată la vârsta a III-a, ce părea dezorientată, a fost observată pe Șos. Fundeni de către un echipaj al Poliției Locale Sector 2, în timpul patrulării de noapte, potrivit sursei citate.

”Având în vedere că, evenimentul a avut loc la ora 03.00, precum și vădita dificultate a doamnei, polițiștii locali ai sectorului 2 au considerat necesar să intervină și s-o ajute.
Din discuții a rezultat că persoana respectivă locuiește în București, se numește P.M., este în vârstă de 76 de ani și nu se poate orienta cu privire la locul unde se găsește.”, arată instituția.

Deoarece era dezorientată, nu cunoștea cartierul în care se afla și nici drumul către casă, precum și faptul că la aceea oră nu putea găsi un mijloc de transport, polițiștii locali au condus persoana în cauză, în deplină siguranță, la domiciliul aflat în Sectorul 3.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati