O prezentatoare TVR povestește cum a fost atacată de o haită de câini în București. Autoritățile ar fi refuzat să intervină

O prezentatoare a Televiziunii Publice a fost atacată de o haită de câini pe un bulevard din Sectorul 6 al Capitalei. Ea spune că a sunat inițial la 112, unde i s-a transmis că nu poate fi ajutată dacă nu a fost mușcată. A sunat mai departe la Poliția Locală Sector 6: „Nu se ocupă Poliția Locală, ci ASPA!”. La final, ASPA a precizat că nu există nicio echipă pe care să o trimită pe teren.

Dorina Florea, prezentatoare la TVR 1, acuză Poliția Locală din Sectorul 6 și Autoritatea pentru Supravegherea și Protecția Animalelor (ASPA) că au refuzat să o ajute după ce a fost atacată de o haită de maidanezi în București.

Într-o postare pe Facebook, prezentatoarea TV susține că a fost atacată de câini pe un bulevard din Sectorul 6 al Capitalei și a fost salvată de un trecător și de soțul său.

Ea susține că a cerut ajutor de la ambele instituții, ai cărei reprezentanți ar fi refuzat însă să trimită echipe de intervenție.

„Pentru a doua oară în viața mea am făcut greșeala să sun la 112! De această dată, după ce am fost ATACATĂ în plin bulevard al Capitalei de o haită de câini (la 7 m-am oprit din numărat, dar cred că erau mai mulți). Au apărut din senin dintr-o zonă defrișată de Primăria sectorului 6 și unde aceste animale și-au găsit adăpost. Ziua stau ascunse, seara, dar mai ales noaptea, ies la atac!

Era trecut de ora 20, stăteam pe trotuar și îl așteptam pe soțul meu, când – din senin – vreo 7 câini au apărut în raza vizuală, au început să alerge către mine și să latre agresiv! Între mine și acea haită nu erau decât rucsacul – cu care loveam în stânga și în dreapta – și țipetele mele disperate pe care le-a auzit până și soțul de la câțiva metri distanță…

Când credeam că vor tăbărî pur și simplu pe mine, o mașină de pe bulevard a oprit brusc lângă trotuar, a început să claxoneze puternic, șoferul a coborât în grabă și a reușit să alunge câțiva dintre ei. Apoi, a ajuns și soțul meu și au reușit să îi pună pe fugă pe toți.

M-am gândit atunci instant că e cazul să apelez 112! Am sunat, au răspuns rapid și – printre lacrimi, crize de plâns și respirații tăiate – am reușit să povestesc!

Doamna de la celălalt capăt al firului m-a întrebat dacă am fost mușcată de câini. Am spus că nu! Dar că încă nu îmi dau seama dacă sunt bine…M-a întrebat dacă am nevoie de ajutor medical. Am spus că nu știu, dar am rugat-o să facă ceva, orice, să ne ajute.

Mi-a răspuns apoi isteric că dacă nu am fost mușcată de câini, atunci nu mă poate ajuta și să iau legătura cu cei la Poliția Locală sector 6. I-am spus, printre lacrimi, că abia mai știu cum mă cheamă, cum crede că aș putea să stau să caut un număr de telefon de la Locală… M-a pus în așteptare, apoi un alt domn polițist mi-a spus telefonic același lucru: că nu ne poate ajuta!”, a postat Dorina Florea .

A făcut reclamaţii peste tot

„Am ajuns să fiu certată la telefon de acest domn polițist că nu mă port civilizat și cuviincios pentru că am îndrăznit să ridic vocea. I-am spus să se prezinte, ca să știu măcar cine mă face needucată și necivilizată, când eu abia puteam respira din cauza șocului. A refuzat, mi-a spus cinic: „niciun nume, aici e doar Poliția” și mi-a ÎNCHIS pur și simplu telefonul în nas…

Până atunci, reclamații făcute deja la: Primăria Capitalei, Primăria Sectorului 6 , Poliţia Locală Sector 6 , ASPA București, Serviciul de Telecomunicaţii Speciale – pentru a-mi fi oferită întreaga înregistrare a convorbirii telefonice purtate cu cei doi operatori”, a mai scris ştirista.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati