Oameni ai străzii salvați de Poliția Locală Sector 2

0

Doi oameni ai străzii au fost depistați de către Poliția Locală Sector 2 care i-a găsit în condiții precare față de temperaturile scăzute din această perioadă, potrivit unei postări pe pagina de Facebook. Agenții au întreprins măsurile necesare pentru salvarea lor.

”Primul caz a fost identificat în dreptul imobilului de pe str. Turnătorilor nr. 11 și a fost solicitat sprijinul unui echipaj al Ambulanței București, având în vedere faptul că persoana respectivă prezenta probleme de sănătate.”, susține sursa citată.

Al doilea caz a fost al unui bărbat găsit într-o stație STB din dreptul imobilului de pe Șos. Pantelimon nr. 367. Pentru acesta a fost chemată Ambulanța Socială a Primăriei Sectorului 2 în vederea transportării la Adăpostul de Noapte, unde beneficiază de cazare, hrană și asistență socială.

”În această perioadă cu temperaturi scăzute, Poliția Locală Sector 2 acordă o atenție sporită identificării persoanelor fără adăpost pentru salvarea acestora de pe străzi și transportarea lor la adăpost în vederea includerii în programe sociale”, conchide instituția.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Exit mobile version