Oamenii cheie din Poșta Română, înlocuiți de Sebastian Burduja, în ultima sa zi de mandat la Digitalizare

0
496
sursa foto: Facebook - Compania Naţională Poşta Română

Sebastian Burduja, fostul ministru al Cercetării, Inovării și Digitalizării, propus ministru al Energiei în Guvernul Ciolacu, a semnat Ordinul prin care a fost numit noul Consiliu de Administrație al Poștei Române, notează realitatea.net.

Potrivit surselor Realitatea PLUS, consiliul de administrație a fost schimbat complet, în toiul nopții. Informațiile au fost obținute de Anca Alexandrescu, realizatorul emisiunii „Culisele Statului Paralel”, scrie sursa citată.

Ordinul a fost dat de Burduja în ultima sa zi de mandat ca ministrul al Digitalizării.

  • Realitatea Plus a trimis solicitări către ministerul Digitalizării, dar și lui Sebastian Burduja, dar la ora difuzării știrii nu a primit niciun răspuns.

”În baza procedurii de selecție lansate pe OUG 109, a fost numit noul Consiliu de Administrație al Poștei Române, iar ordinul poartă semnătura lui Sebastian Burduja, potrivit informațiilor obținute pe surse de Realitatea Plus”, a declarat Anca Alexandrescu.

Componenta noului CA este:
– Moraru Ioan Dragoș
– Prahoveanu Alina
– Cateliu Daniel
– Bondalici Mihai
– Zaharia Florin
– Butiseacă Alexandru
– Precup Mihai Călin

Aceeași sursă indică faptul că au fost semnate inclusiv contractele de mandat ale noilor numiți, pe o perioada de 4 ani. Tot miercuri a avut loc si prima lor sedință, în care a fost numit director general provizoriu Florin Valentin Ștefan, pe 4 luni.

Joi urmează ca aceste formalități să fie notificate la Registrul Comerțului, arată sursa citată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.