Oana Ozmen, deputat de București: ”Pentru un trai în condiții sănătoase, eficiența energetică joacă un rol cheie”

Oana-Marciana Ozmen, deputat USR de București, a participat la cea de-a treia ediție a Forumului România Eficientă, o conferință internațională dedicată eficienței energetice în clădiri. Cu această ocazie, ea amintește că ”pentru un trai în condiții sănătoase, eficiența energetică joacă un rol cheie”, dar și că dorește să lucreze împreună cu orice expert din domeniu ”la armonizarea legislației din domeniul eficienței energetice și cea a construcțiilor.”

Într-o postare pe Facebook, deputatul prezintă beneficiile pe care le poate aduce eficiența energetică asupra climei, dar și asupra sănătății românilor. Totodată, Ozmen spune că eforturile sale sunt concentrate asupra perfecționării cadrului de reglementare în domeniul eficienței energetice.

”Pentru a ne atinge obiectivele privind obținerea neutralității climatice și, totodată, pentru un trai în condiții sănătoase, eficiența energetică joacă un rol cheie.

Eforturile mele sunt concentrate asupra perfecționării cadrului de reglementare în domeniul eficienței energetice. Cu aceeași energie voi lucra, împreună cu orice expert din domeniu care dorește să-și aducă contribuția, la armonizarea legislației din domeniul eficienței energetice și cea a construcțiilor.

Renovarea aprofundată a clădirilor din România reprezintă o temă fundamentală care ar trebuie să se înscrie în rândul subiectelor prioritare pe agenda guvernamentală.

Legislația predictibilă, crearea registrului național al clădirilor și consolidarea rolului auditorului energetic sunt elemente esențiale în vedere atingerii obiectivelor de eficiență energetică a clădirilor”, a scris deputata de București.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati