Opera Comică pentru Copii deschide Târgul „Poveste de Crăciun” 2020

0
132

Începând din 20 noiembrie, Opera Comică pentru Copii deschide a cincea ediţie a Târgului „Poveste de Crăciun”.

Primul Târg Online de Crăciun pentru Copii din lume îşi deschide porţile virtuale pentru a-i primi pe toţi în atmosfera lui de poveste. Opera Comică pentru Copii organizează un eveniment pentru copii, cu zeci de activităţi specifice, de la muzică clasică şi colindători, la ateliere de creaţie, derdeluş, patinoar şi chiar bătaie cu bulgări.

Anul acesta, atmosfera de sărbătoare se mută în mediul online şi reuşeşte astfel să ajungă în toată ţara, bucurând copiii care abia aşteptau evenimentul, inclusiv pe cei care care locuiesc în străinătate şi nu ar fi putut ajunge în Calea Giuleşti 16.

Toate obiectivele pregătite pentru tradiţionalul târg vor fi deschise din 20 noiembrie, iar nerăbdătorii sunt invitaţi să se înscrie din timp, pentru a fi la curent cu fiecare noutate, pe pagina evenimentului: https://povestedecraciun.net.

„În fiecare an, în preajma sărbătorilor, auzim des îndemnul de a fi mai buni, mai generoşi, mai atenţi cu cei din jurul nostru şi, dacă-mi este îngăduit, „mai” prezenţi în vieţile celor care contează pentru noi. În ceea ce priveşte echipa Operei Comice pentru Copii, prezenţa noastră a fost neîntreruptă în viaţa celor care contează pentru noi, adică a spectatorilor noştri de pretutindeni, indiferent de situaţie. Ne pregătim de o nouă etapă în care bucuria va fi la ea acasă. În luna martie am adus spectacolul la tine acasă, prin aplicaţia Opera Copiilor, astăzi venim cu Târgul „Poveste de Crăciun”, în casele fanilor noştri. V-am pregătit o sumedenie de surprize la primul Târg de Crăciun Online pentru Copii din lume şi vă îndemn, desigur, să fiţi alături de cei dragi şi de Opera Comică pentru Copii”, a declarat Felicia Filip, director general al instituţiei.

Dintre cele mai iubite activităţi online se anunţă deja atelierele de creaţie LIVE, la care cei mici vor realiza diverse decoraţiuni cu ajutorul spiriduşilor pricepuţi, dar şi patinoarul, derdeluşul, bulgăreala sau întâlnirea cu Moş Crăciun, care abia aşteaptă să vorbească în direct cu cei mai cuminţi copii.

Nu vor lipsi spectacolele unice ale Operei Comice pentru Copii, „Spărgătorul de Nuci” fiind doar cel mai aşteptat dintre ele. Iar pentru a crea adevărata atmosferă magică de sărbători, cete de colindători vor ajunge LIVE în casele tuturor!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.