Orban, despre statuia lui Brătianu din Piața Universității: O recunoaștere a fiecărui bucureștean pentru ceea ce a făcut PNL în istoria sa

Președintele PNL Ludovic Orban spune, referitor la faptul că joi, ora 13.00, în Piața Universității din București va fi dezvelită statuia lui I.C. Brătianu, că monumentul este o recunoaștere a fiecărui bucureștean pentru ceea ce a făcut PNL în istoria sa.

„Cred că cineva a vrut să-i facă o festă lui Firea. Știți ce se întâmplă mâine? Mâine la orele 13:00, în Piața Universității, se dezvelește o statuie. În anul 1903 a fost ridicată statuia lui Ion Brătianu, comuniștii în anul 1948 au dărâmat-o călcând în picioare istoria și marile realizări ale lui Brătianu.

În 2014, grupul consilierilor Partidului Național Liberal a inițiat un proiect de hotărâre, care a fost adoptat și, mâine, dragi liberali, mâine la orele 13:00, se dezvelește statuia lui Ion Brătianu, ca o recunoaștere a fiecărui bucureștean pentru ceea ce a făcut Partidul Național Liberal în istoria sa și Ion Brătianu”, a spus Orban.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati