Ordin de restricţie pentru ambii părinţi ai fetiţei din Chiajna ţinută ostatică de tată

0
413

Autoritățile române au decis să emită un ordin de restricție atât pentru mama, cât și pentru tatăl micuței în vârstă de cinci ani care, zilele trecute, a fost sechestrată de părintele său în propria locuință, pentru mai bine de 26 de ore. 

Fetiţa din Chiajna, sechestrată de propriul tată, a rămas în grija mătuşii şi bunicii după ce poliţia a emis un ordin de restricţie pentru ambii părinţi. Fetiţa nu era în atenţia DGASPC până la momentul în care tatăl său să o închidă în casă şi să ameninţe că aruncă locuinţa în aer.

Poliţia a emis două ordine de restricţie, dintre care unul împotriva mamei. Potrivit unor surse, mama nu are voie să se apropie de fetiţa sa la o distanţă mai mică de zece metri, transmite antena3.ro.

Acest ordin a fost deja confirmat de către Parchet şi urmează ca procurorii să ceară prelungirea lui în instanţă.

Cel de-al doilea ordin a fost emis pentru mamă împotriva bărbatului pentru o perioadă de 5 zile, însă anchetatorii nu l-au mai confirmat pentru că bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Fetiţa a fost salvată, vineri, după o operaţiune specială a Poliţiei care a durat mai bine de 28 de ore, timp în care tatăl copilei a ameninţat că va arunca în aer casa în care se afla alături de copilă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.