Ordin de restricţie pentru ambii părinţi ai fetiţei din Chiajna ţinută ostatică de tată

Autoritățile române au decis să emită un ordin de restricție atât pentru mama, cât și pentru tatăl micuței în vârstă de cinci ani care, zilele trecute, a fost sechestrată de părintele său în propria locuință, pentru mai bine de 26 de ore. 

Fetiţa din Chiajna, sechestrată de propriul tată, a rămas în grija mătuşii şi bunicii după ce poliţia a emis un ordin de restricţie pentru ambii părinţi. Fetiţa nu era în atenţia DGASPC până la momentul în care tatăl său să o închidă în casă şi să ameninţe că aruncă locuinţa în aer.

Poliţia a emis două ordine de restricţie, dintre care unul împotriva mamei. Potrivit unor surse, mama nu are voie să se apropie de fetiţa sa la o distanţă mai mică de zece metri, transmite antena3.ro.

Acest ordin a fost deja confirmat de către Parchet şi urmează ca procurorii să ceară prelungirea lui în instanţă.

Cel de-al doilea ordin a fost emis pentru mamă împotriva bărbatului pentru o perioadă de 5 zile, însă anchetatorii nu l-au mai confirmat pentru că bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Fetiţa a fost salvată, vineri, după o operaţiune specială a Poliţiei care a durat mai bine de 28 de ore, timp în care tatăl copilei a ameninţat că va arunca în aer casa în care se afla alături de copilă.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati